Nieuws landelijk, regionaal en plaatselijk

Hier publiceren wij landelijk-, regionaal- en plaatselijk nieuws dat aansluit bij de doelstelling van de stichting Van Zinloos geweld naar Zinvol gedrag.
Ter Kennisgeving

Een periodieke gift aan een goed doel is volledig aftrekbaar.
(klik voor meer informatie op het logo)

Geweld is het probleem, respect de oplossing

Het zal je maar overkomen. Je kind, man, vrouw, broer, zus, één van je ouders of ander familielid overlijdt door geestelijk of lichamelijk geweld. Dat kan thuis, onderweg, op school, de werkvloer, in een uitgaansgelegenheid of zelfs in de één van de oorlogen om ons heen gebeuren. Denk aan de ramp in 2014 met de MH17 in de Oekraïne of aan de verschrikkelijke gebeurtenissen in 2015 in Parijs. Brussel en Nice in 2016. Binnen één seconde stort je hele wereld in en breekt een loodzware tijd aan. (voor meer info klik op de afbeelding)

He, jij daar, kom in actie

Verbeter de wereld met deze tips.

In haar boek "Grijp de macht" roept de Amerikaanse journalist Caroline Paul kinderen op de wereld te verbeteren. Schrijfster Eva Rovers (40 jr.), die een handboek samenstelde voor rebellen, las het en geeft tips voor jonge én oude activisten.
(klik voor meer info op de afbeelding)Mooi gebaar restaurant De Bank

Afrekenen hoefde niet!

Als verrassing voor zijn vrouw, regelde Joop Philipse bij restaurant-Wijnbar De Bank, dat zijn vrouw op Eerste Paasdag in De Roo van Capelle lekker asperges kon eten. Mevrouw wilde deze echter niet eten toen de eigenaar van de zaak ze kwam brengen. Philipse ging naar het restaurant om de rekening te betalen, maar van de eigenaar hoefde hij helemaal niet betalen. Zo kreeg de teleurstelling van Philipse toch nog een positieve kant. (Voor het volledige artikel klik op de foto)


Artikelen uit het Capels Dagblad

Er zijn een aantal artikelen uit het Capels Dagblad verzameld in een Nieuwsbrief. (klik op de afbeelding om deze te lezen)

 


 

 

 


18-01-2017 - Interview Radio Capelle
met  A.Tournier.December 2012, Hallo Krimpen.