Maatschappelijk betrokken

Het bestuur van de stichting en de realisatie van de projecten wordt geheel gedaan door vrijwilligers. Zij zijn maatschappelijk betrokken en zetten zich uit overtuiging belangeloos en zonder vergoeding in tegen zinloos geweld.

Vicevoorzitter
en coördinator
Alex Tournier

Secretaris
Heleen de Wit - van
Soestbergen

Penningmeester
John Heyster


Beleids-
medewerker
Jaap de Wit

Ambassadeur
Jan Kloppenburg
Oud-medewerker
van 2008-2013
Ambassadeur
Prof. dr. B. Smalhout †
13-10-1927
2-7-2015


Oud-medewerkster
van 1998-2006
Majoor Alida Bosshardt †
8-6-1913 -
25-6-2007
 


  

 


De financiële zaken van de Stichting
De financiële zaken van de Stichting van Zinloos Geweld naar Zinvol Gedrag staan onder toezicht van Accountants en Belastingadviseurs De Jong Koster te Ridderkerk. De jaarstukken worden jaarlijks (vanaf 2003) door het kantoor opgesteld én goedgekeurd. Het fiscaal nummer "RSIN nr" van de Stichting is 816313167. U heeft dit nummer nodig indien u op grond van de ANBI - regeling uw donatie wilt aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.Lees hier meer over deze mogelijkheid.

 

Vrijwilligers gevraagd

Om onze hulpverlening te kunnen verbeteren en uit te breiden, komen wij graag in contact met enthousiaste vrijwilligers, die bereid zijn een (beperkt) deel van hun beschikbare tijd voor de stichting te besteden. Wij zoeken onder andere versterking op juridisch en administratief gebied, maar andere inbreng is uiteraard ook welkom. Een mailtje is zo gestuurd, klik op ons e-mail adres onderaan deze pagina. U krijgt prompt een reactie.